STN EN 13791: 2020 (73 2012), Stanovenie pevnosti betónu v tlaku v konštrukciách a v betónových prefabrikátoch. - Marec, Miloš; Kyselica, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13791: 2019