STN EN 13365/A1: 2006 (69 0016), Prepravné fľaše na plyny. Zväzky fliaš na stále a skvapalnené plyny (okrem acetylénu). Kontrola pri plnení. Zmena A1. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A STN EN 13365: 2003 je slovenskou verziou EN 13365: 2002/A1: 2005