STN EN 13385: 2003 (69 0017), Prepravné fľaše na plyny. Batérie na vozidlách na stále a skvapalnené plyny (okrem acetylénu). Kontrola pri plnení. - Zaťko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13385: 2002