STN EN 13322-2: 2003 (69 0019), Prepravné fľaše na plyny. Navrhovanie a výroba znovuplniteľných oceľových fliaš na plyny Časť 2 Nehrdzavejúce ocele - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13322-2: 2003