Time flies. (Vienna : Piatnik.)
Hra je ideálna na precvičovanie anglického jazyka
Na obálke uvedené: Game of the year 2000
Hrací čas cca 30 minút
Hra je anglická verzia nemeckej hernej hry Activity
3-16 hráčov
Od 8 rokov
Keywords: jazykové hry; angličtina; language games; English language; hry; games