10 days in the USA : the unpredictable game of making connections - Kovalic, John; Quinn-Kinney, Cathleen (Out of the box, 2009)
Hravou formou sa 1010 dní hráči oboznamujú s geografiou USA a hlavnými mestami. Hra je vzdelávacia a zábavná