STN EN 286-3: 1999 (69 5286), Jednoduché nevyhrievané tlakové nádoby na vzduch alebo dusík Časť 3 Oceľové tlakové nádoby na vzduchotlakové brzdové sústavy a pomocné pneumatické zariadenia koľajových vozidiel - Šoška, Dušan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 286-3: 1994