STN EN 305: 2000 (69 6305), Výmenníky tepla. Definície výkonu výmenníkov tepla a všeobecné skúšky pracovných postupov na stanovenie výkonu všetkých výmenníkov tepla. - Pastor Ľudomil (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 305: 1997