STN EN 306: 2001 (69 6306), Výmenníky tepla. Metódy merania parametrov potrebných na určovanie výkonnosti. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 306: 1997