STN EN 307: 2001 (69 6307), Výmenníky tepla. Návod na prípravu inštalačných, prevádzkových a údržbárskych inštrukcií, ktoré sa vyžadujú na udržanie výkonu všetkých typov výmenníkov tepla. - Kubaský, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 307: 1998