STN EN 308: 2000 (69 6308), Výmenníky tepla. Skúšky pracovných postupov na stanovenie výkonu zariadení na regeneráciu tepla vzduch - vzduch a vzduch - spaliny. - Pastor, Ľudomil (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 308: 1997