STN EN 12213: 2002 (69 7213), Kryogénne nádoby. Metódy hodnotenia účinnosti tepelnej izolácie. - Bakoš, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12213: 1998