STN EN 976-1: 2000 (69 8043), Podzemné sklolaminátové nádrže (GRP). Horizontálne valcové beztlakové nádrže na skladovanie ropných kvapalných palív Časť 1 Požiadavky a skúšobné metódy pre nádrže s jednoduchou stenou - Molnárová, Vlasta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 976-1: 1997