STN EN 976-2: 2001 (69 8043), Podzemné sklolaminátové nádrže (GRP). Horizontálne valcové beztlakové nádrže na skladovanie ropných kvapalných palív Časť 2 Doprava, manipulácia, skladovanie a inštalácia nádrží s jednoduchou stenou - Trochta, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 976-2: 1997