STN EN 13316: 2003 (69 8046), Nádrže na prepravu nebezpečných tovarov. Obslužné vybavenie nádrží. Tlakový podlahový vyrovnávací ventil. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13316: 2002