STN EN 13121-1: 2004 (69 8120), GRP (sklolaminátové) nádrže a nádoby na používanie nad zemou Časť 1 Suroviny. Technické podmienky a podmienky prijateľnosti - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13121-1: 2003