STN EN 13314: 2003 (69 8506), Nádrže na prepravu nebezpečných tovarov. Obslužné vybavenie nádrží. Veko plniaceho otvoru. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13314: 2002