STN EN 13315: 2003 (69 8517), Cisterny na prepravu nebezpečných vecí. Obslužné vybavenie pre cisterny. Spojka na vyprázdňovanie samospádom. - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13315: 2002