STN EN 13530-1: 2003 (69 8613), Kryogénne nádoby. Veľké prepravné vákuom izolované nádoby Časť 1 Základné požiadavky - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13530-1: 2002