STN EN 13530-2/A1: 2004 (69 8613), Kryogénne nádoby. Veľké prepravné vákuom izolované nádoby Časť 2 Návr, výroba, kontrola a skúšanie. Zmena A1 - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 13530-2: 2003 je slovenskou verziou EN 13530-2: 2002/A1: 2004