STN EN 13458-1: 2003 (69 8614), Kryogénne nádoby. Stabilné vákuom izolované nádoby Časť 1 Základné požiadavky - Zaťko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13458-1: 2002