STN EN 13458-2: 2004 (69 8614), Kryogénne nádoby. Stabilné vákuom izolované nádoby Časť 2 Návrh, výroba, kontrola a skúšanie - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13458-2: 2002