STN EN 14197-2: 2004 (69 8618), Kryogénne nádoby. Stabilné nevákuovo izolované nádoby Časť 2 Navrhovanie, výroba, kontrola a skúšanie - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14197-2: 2003