STN EN 14197-3/A1: 2005 (69 8618), Kryogénne nádoby. Stabilné nevákuovo izolované nádoby Časť 3 Prevádzkové požiadavky. Zmena A1 - Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 14197-3: 2004 je slovenskou verziou EN 14197-3: 2004/A1: 2005