STN EN 14398-1: 2004 (69 8619), Kryogénne nádoby. Veľké prepravné nevákuovo izolované nádoby Časť 1 Základné požiadavky - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14398-1: 2003