STN EN 977: 2001 (69 8977), Podzemné sklolaminátové nádrže. Metóda pre jednostranné pôsobenie tekutiny. - Brodňan, Ladislav; Patočka, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 977: 1997 v českom jazyku