STN EN 978: 2001 (69 8978), Podzemné sklolaminátové nádrže. Stanovenie súčiniteľov ɑ a β. - Brodňan, Ladislav; Patočka, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 978: 1997 v českom jazyku