STN EN 1900: 2003 (70 0005), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Nekovový stolový riad. Terminológia. - Chriašteľ, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1900: 1998