STN ISO 7884-2: 1995 (70 0510), Sklo. Viskoza a vzťažné body viskozy Časť 2 Stanovenie viskozity rotačným viskozimetrom - Mudroň, Lubomír; Štveráková, Helena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7884-2: 1987 v českom jazyku