STN ISO 7884-3: 1995 (70 0510), Sklo. Viskozita a vzťažné body viskozity Časť 3 Stanovenie viskozity viskozimetrom s preťahovaným vláknom - Mudroň, Lubomír; Reiniš, Jiří; Štveráková, Helena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7884-3: 1987 v českom jazyku