STN ISO 7884-5: 1995 (70 0510), Sklo. Viskozita a vzťažné body viskozity Časť 5 Stanovenie pracovnej teploty viskozimetrom s klesajúcou tyčinkou - Mudroň, Lubomír; Štveráková, Helena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7884-5: 1987 v českom jazyku