STN ISO 7884-7: 1995 (70 0510), Sklo. Viskozita a vzťažné body viskozity Časť 7 Stanovenie hornej a dolnej chladiacej teploty priehybom trámika - Mudroň, Lubomír; Štveráková, Helena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7884-7: 1987 v českom jazyku