STN ISO 7884-8: 1992 (70 0512), Sklo. Viskozita a vztažné body viskozity Časť 8 Stanovení (dilatometrické) transformační teploty tg - Reiniš, Jiří; Tomíška, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 7884-8: 1987