STN EN ISO 7458: 2004 (70 0558), Sklené obaly. Odolnosť proti vnútornému tlaku. Skúšobné metódy (ISO 7458: 2004). - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 7458: 2004