STN EN 29885: 2003 (70 0563), Sklené nádoby so širokým hrdlom. Nerovnosť dosadacej plochy ústia. Skúšobné metódy. - Pobjecký, Ivan; Miličová, Miluše (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 29885: 1994