STN EN 29008: 2003 (70 0564), Sklené fľaše. Odklon od zvislej osi. Skúšobná metóda. - Pobjecký, Ivan; Miličová, Miluše (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 29008: 1994