STN EN 29009: 2003 (70 0567), Obalové sklo. Výška a nerovnobežnosť roviny ústia vzhľadom na dno nádoby. Skúšobné metódy. - Glézlová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 29009: 1994