STN EN 1279-4: 2020 (70 1622), Sklo v stavebníctve. Izolačné sklá Časť 4 Metódy skúšania fyzikálnych vlastností utesnenia hrán - Panáček, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1279-4: 2018