STN EN 933-2: 2020 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 2 Stanovenie zrnitosti. Skúšobné sitá, menovité veľkosti otvorov (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 933-2: 2020