STN EN ISO 13426-1: 2020 (80 6181), Geotextílie a geotextíliám podobné výrobky. Pevnosť vnútorných štrukturálnych spojov Časť 1 Geobunky (ISO 13426-1: 2019) - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13426-1: 2019