STN EN ISO 13758/A1: 2020 (65 6477), Skvapalnené ropné plyny. Hodnotenie suchosti propánu. Metóda podchladeného ventilu. Zmena A1 (ISO 13758: 1996/Amd 1: 2020). (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto zmena A1 STN EN ISO 13758: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13758: 1996/A1: 2020