Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Golian, Jozef, 1968- (Author), Golian, Jozef, 1976- (Author), Kročko, Miroslav, 1981- (Author), Ducková, Viera, 1976- (Author), Čanigová, Margita, 1957- (Author), Ivanišová, Eva, 1983- (Author), Bojňanská, Tatiana, 1962- (Author), Czako, Peter, 1982- (Author), Mendelová, Andrea, 1979- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020.
Vydanie:Vydanie: prvé
Témy:
ISBN: 9788055221878
Fyzický popis: 157 strán : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 23 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Popis jednotky:Pod názovom uvedené: Projekt: Základy agropodnikania v špecializovanej rastlinnej a živočíšnej výrobe. Modul C
Fyzický popis:157 strán : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 23 cm.
Bibliografia:Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN:9788055221878