STN ISO 7884-6: 1992 (70 0575), Sklo. Viskozita a vztažné body viskozity Časť 6 Stanovení bodu měknutí - Reiniš, Jiří; Tomíška, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 7884-6: 1987