STN EN 1288-1: 2002 (70 0580), Sklo v stavebníctve. Stanovenie pevnosti skla pri ohybe Časť 1 Zásady skúšania skla - Tölgyessyová, Henrieta; Mühlbauer, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1288-1: 2000 v českom jazyku