STN EN 1063: 2001 (70 0594), Sklo v stavebníctve. Bezpečnostné zasklenie. Skúšanie a klasifikácia odolnosti proti strelám. - Kašša, Peter; Kaššová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1063: 1999