STN EN ISO 2078: 2000 (70 1650), Sklené textílie. Nite. Označovanie (ISO 2078: 1993). - Kainová, Božena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2078: 1994