STN EN 12654-2: 2001 (70 1651), Sklené textílie. Nite Časť 2 Skúšobné metódy a všeobecné špecifikácie - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12654-2: 1998