STN EN 12654-3: 2001 (70 1651), Sklené textílie. Nite Časť 3 Všeobecné požiadavky pre všeobecné aplikácie - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12654-3: 1998