STN ISO 384: 2003 (70 4001), Laboratórne sklo. Zásady navrhovania a konštrukcie odmerného skla. - Borovský, Marek; Koldesiterová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 384: 1978 v českom jazyku