STN EN 1595: 2002 (70 4020), Tlakové nádoby z boritokremičitého skla 3,3. Všeobecné zásady na konštrukciu, výrobu a skúšanie. - Brodňan, Ladislav; Koldesiterová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1595: 1997 v českom jazyku